5 Redenen Waarom Een App noodzakelijk is

5 Redenen Waarom Een App noodzakelijk is.

Waarom een App? Waarom heeft uw bedrijf een app nodig? Als online marketing en SEO onderneming moeten we natuurlijk alle, vele ontwikkelingen in de on- en offline marketing in de gaten houden. De mobiele marketing is een beweging die volop groeit. Vorig jaar zijn er wereldwijd voor het eerst meer smartphones verkocht dan computers en het is duidelijk dat dit een groeiende en blijvende trend is die we als ondernemers niet kunnen onderschatten.

Hieronder volgen een paar statistieken die u zullen helpen om de smartphone gebruiker be
ter te doorgronden en hopelijk duidelijk maakt waarom ook uw bedrijf een app nodig heeft..

1.     Gedrag mobiele gebruiker

  • 81% surft op het internet met hun telefoon
  • 77% gebruikt de zoekmachine op hun smartphone
  • 48% bekijkt video’s op de telefoon
  • 39% gebruikt het op het toilet
  • 33% gebruikt de telefoon terwijl ze TV kijken
  • 22% gebruikt de telefoon terwijl ze de krant lezen.
  • 79% gebruiken de smartphone als ze aan het winkelen zijn
  • 74% maakt een aankoop gebaseerd op een zoekopdracht die ze op hun telefoon gedaan hebben
  • 95% GEBRUIKT DE TELEFOON OM LOKALE INFORMATIE TO ZOEKEN EN 88% VAN DEZE GEBRUIKERS NEMEN DEZELFDE DAG NOG ACTIE!

Het is duidelijk dat de hele internet marketing een grote shift maakt naar mobiele marketing. Is uw website al geoptimaliseerd voor mobile viewing?

2. Push notificaties

Een andere reden waarom u  uw bedrijf nu een app nodig heeft zijn push notificaties. U kent ze vast wel als u een smartphone heeft. Een app stuurt een bericht en u moet deze wel lezen. Het is natuurlijk verstandig om spaarzaam om te gaan met dergelijke berichten, want als u teveel verstuurd zal men het als spam zien en uw app snel weer verwijderen. U kunt bijvoorbeeld een bericht sturen dat u een nieuwe QR coupon in uw app heeft waarmee ze 10% korting krijgen op de volgende aankoop.  Of als u iets anders wilt aankondigen dat belangrijk is voor uw klant. ( bijvoorbeeld nieuwe openingstijden).

3.QR Codes

QR codes zijn codes die u kunt gebruiken om aanbiedingen digitaal naar uw klanten te versturen.  Wij bouwen in onze app’s vaak QR Coupon faciliteit die u kunt gebruiken om aanbiedingen aan uw klanten te verstrekken.

4. Naamsbekendheid

Elke keer als een klant op zijn telefoon kijkt; en dat is met zekerheid meerdere keren per dag; ziet men uw logo c.q. App. Als men uw diensten weer nodig heeft is het zeer aannemelijk dat men eerst met uw contact opneemt. Mensen houden over het algemeen van gemak en snelheid. Het is dus een hele goed tool om klanten aan u te binden.

5. Het kost veel minder dan u denkt.

De laatste reden waarom uw bedrijf een app nodig heeft is de prijs. Wij beloven u het kost lang niet zoveel als u misschien wel niet denkt.

We weten natuurlijk dankzij de gesprekken die wij hebben met klanten en potentiële klanten dat de verwachting is dat een dergelijke app begint bij €1000 of meer. Wij beloven u dat wij u aangenaam kunnen verassen. Als u meer wilt weten over de prijs of meer wilt weten over de mogelijkheden van onze app’s neem dan vandaag nog contact met ons op.  U bedrijf heeft namelijk ook een app nodig!

Fields marked with an * are required

QoQ Media staat voor quality over quantity, kwaliteit boven kwantiteit. Wij maken websites en apps en zorgen dat deze goed vindbaar zijn middels SEO. Ook verzorgen we campagnes op Google, Bing, Social Media en offline media.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

(optioneel)

Vermeld ook eventueel de tijd waarop u het beste te bereiken bent als u wenst dat wij u terug bellen.

Hou mij op de hoogte van de activiteiten van QoQ Media

Liever telefonisch contact?

Bel 050-720 02 20

b.g.g. 06 14 655 303

 

Laat een bericht achter

Fields marked with an * are required