Mobile Marketing Services

Applicatie ontwikkelen

Een eigen app op de telefoon van al uw klanten, directe lijnen, hogere omzet!

Vanaf nu is het mogelijk voor elke ondernemer, groot of klein om in contact te blijven met klanten op een gemakkelijke manier. Een eigen applicatie op de telefoon van uw klant met uw eigen aanbiedingen, berichten, informatie en nog veel meer. Op deze manier verhoogt u de online aanwezigheid en vindbaarheid voor bestaande en nieuwe klanten wat leidt tot omzetverhoging en een betere conversie.

.

Een app ontwikkelen

 

Vroeger was het maken van een applicatie voor telefoons alleen toegankelijk voor grote bedrijven met heel veel geld. Dat is verleden tijd.  QoQ media ontwikkelt voor uw bedrijf applicaties voor IPhone en Android telefoons waarbij u zelf wanneer u wilt berichten kunt plaatsen en uw aanbiedingen kunt veranderen.

 

Ook kan de klant u bellen of e-mailen vanuit de app en is er algemene informatie beschikbaar over locatie en openingstijden. Gebruikers kunnen uw berichten delen via Social Media als Facebook en Twitter, of uw bedrijf volgen via een van deze Social Media.

 

GRATIS PROMOTIE PAKKET!

 

Wanneer u een app bij QoQ media afneemt zit hier ook de full service bij die u gewend bent. U kunt direct aan de slag, want u krijgt gepersonaliseerde posters en kaartjes om uit te delen aan uw klanten. Op deze manier krijgt de app direct meerwaarde in de communicatie met uw klant.


Schaalbaar

 

De Apps die wij ontwikkelen zijn schaalbaar. Dat betekent dat er op elk moment modules kunnen worden toegevoegd. Bent u ineens op zoek naar extra personeel? Denk dan eens aan de vacaturemodule. Bent u geïnterviewd en heeft u daar een leuk geluidsfragment van voor in de app? Denk dan eens aan de audio module. Op deze manier kunt u de applicatie indelen en uitbreiden zoals u dat graag wilt.

 

Download de gratis voorbeeld app en bekijk hoe de verschillende modules er uit kunnen zien. Aan de inhoud van de applicatie kunnen geen rechten worden ontleent.

Extra modules

Maak de app zoals hij past bij je eigen wensen, je eigen functionaliteiten. Maak het persoonlijk met de verschillende aanvullende modules. Kom je er achteraf achter dat je toch liever wel die extra module zou willen hebben? Geen probleem, deze kunnen we voor je toevoegen.  Per module zijn de extra kosten € 50,- en € 2,50 per maand behalve als anders aangegeven.

Audio module

Met de audiomodule kan je aangeven of je een bepaalde afspeel lijst wilt implementeren, een livestream wilt laten horen. Ook zorgen we er voor dat als je deze module hebt dat de app het geluid ook afspeelt als je even iets anders wilt doen met de telefoon. Zo heb je dus altijd de muziek of geluid stream bij de hand. Dit pakket is de speler en de verbinding met bestaande bronnen. Wij adviseren u graag over mogelijke streaming platformen.

Afspraken / Agenda module

Met deze module kan een app gebruiker een afspraak maken bij u in de zaak. Handig voor bijvoorbeeld kapsalons, fysiotherapie praktijken, garages, adviseurs, hotels. Kortom iedereen die op afspraak werkt. Dit is een uitbreiding op de basis.

Kosten : € 99,- eenmalig en € 5,- per maand

Berichten versturen vanuit de app

Dit gebruiksvriendelijke formulier kan worden geïmplementeerd zodat app gebruikers gemakkelijk vanuit de app een bericht kunnen sturen naar jou! Dit kan feedback zijn, een tip, misschien wel een complimentje! 

Chat module

Met deze module kunnen gebruikers van de app live met elkaar chatten binnen de app. Handig voor bijvoorbeeld netwerk evenementen om in contact te komen met medebezoekers.

Kosten : € 99,- eenmalig en € 5,- per maand

Evenementen module

In deze module kunt u evenementen op datum invoeren en sorteren. Voor uitgaansgelegenheden, opleidingen, verenigingen etc. zeer handig in gebruik.

Extra tekst pagina module

Het kan zijn dat u graag een extra pagina in de app wilt hebben met voornamelijk tekst. Hierbij kunt u denken aan een uitlegpagina of misschien een programma van een evenement.

Extra menu module

De menuknop zit over het algemeen aan de linker kant boven in de app. Er bestaat echter ook een mogelijkheid om een extra menu toe te voegen aan de rechter bovenkant. Hier kunnen extra pagina's worden aangeroepen wanneer gewenst.

Instagram foto's

De laatst 5 tot 10 foto's van uw instagram account laten zien in de app? Geen probleem voor deze module. We koppelen hem direct aan het gewenste account en u hoeft alleen maar foto's te maken. De app laat automatisch de nieuwste foto's zien.

Fotoalbum module

Met de fotoalbum module is het mogelijk om 10 fotoboeken te plaatsen in de applicatie. Elk album kan oneindig veel foto's bevatten, alleen is het wel raadzaam om de mooiste er uit te kiezen omdat het anders wat langer kan duren met laden.

Push berichten

Push berichten zijn berichten die met 1 druk op de knop bij alle app gebruikers binnen komt. Bijvoorbeeld, je wilt een nieuw product of aanbieding onder de aandacht brengen? Stuur iedereen een berichtje! 

Route & kaart module

In deze module word gebruik gemaakt van google maps en de locatie van uw bedrijf of instelling. Op deze manier kunnen gebruikers makkelijk naar u toe navigeren.

Vacature module

Heeft u regelmatig vacatures dan is deze module zeer geschikt voor u. Alle vacatures in een lijst in de applicatie en realtime door u zelf aan te passen. Dat wil dus zeggen, als u de vacature verandert of verwijdert dan is dat direct in de app ook gerealiseerd. Ideaal voor uitzendbureaus, recruitment bedrijven en vele andere mogelijkheden.

Youtube / video module

De Youtube / video module kan maximaal 5 filmpjes bevatten met een titel en beschrijving. De filmpjes kunt u zelf uitkiezen, wij zorgen dat er een menu item bij komt en dat de module vlekkeloos video afspeelt.

Live stream module

Binnen de livestream module kan je bijvoorbeeld een radiostation laten horen of een tv station laten zien. Ideaal voor een eigen muziekstream bijvoorbeeld.

Kosten : € 99,- eenmalig en € 5,- per maand

Dashboard module

De Dashboard module is een ander soort menu waarbij in een pagina duidelijk word welke onderdelen per categorie binnen de app kunnen worden gebruikt.

FAQ module

FAQ of wel veel gestelde vragen module. Hierin worden de meest gestelde vragen beantwoord. Dit is erg prettig voor gebruikers omdat ze direct antwoorden op vragen kunnen vinden. Ook is het fijn dat je niet de hele dag bestookt word met email of telefoontjes met vragen.

Inlog module

Met de inlog module kan je de app beveiligen als dat nodig is. Gebruikers moeten zich registreren of kunnen inloggen met een wachtwoord waardoor de content van de app gewaarborgd word. Daarnaast is het vervolgens mogelijk om eventuele content voor de ene gebruiker wel en voor de andere niet beschikbaar te maken.

Kosten : € 99,- eenmalig en € 5,- per maand

Laatste nieuws module

Verzorg zelf het laatste nieuw in de app. Realtime vanuit het bewerkingssysteem plaats je gemakkelijk zelf nieuwsberichten met een foto, een video of informatie.