Web Development Services

Website laten maken

Wij hebben ervaring in het maken van websites die helpen om uw potentieel te bereiken, uw doel te halen. Op elk platform zichtbaar en vindbaar door de juiste aanpak. Door zoekmachine optimalisatie en een stevig digitaal netwerk.

In een duidelijk stappenplan nemen we je mee door de aandachtspunten voor een nieuwe site of voor aanpassingen aan een bestaande website. We zijn trots op onze ervaring en staan voor kwaliteitsproducten. Ons doel is om jouw website zo te ontwikkelen, dat jij er goed mee scoort in de zoekmachines. Daarnaast zijn we op zoek naar de beste beleving voor je bezoekers.

We bieden een brede range van verschillende websites, e-commerce oplossingen, platforms, portalen, intranet-omgevingen, webshops en meer aan. Dit kan zowel native, hybride mobiel, op telefoons en tablets als op een laptop of tv. We staan klaar om de juiste oplossing samen met jou te vinden.

E-commerce oplossing

Online verkopen begint bij een goede winkel, net als in het echte leven! Uw webshop is het winkelpand, dat moet gewoon goed.

CMS, WordPress, Drupal

Wij werken met verschillende systemen, opensource of op maat gemaakt. Voor iedereen de juiste oplossing.

Webdesign

Middels webdesign geeft u de gebruiker het juiste gevoel wat past bij u en uw website. Dit stukje branding is erg belangrijk.

Social Media koppeling

Zorg dat met een druk op de knop uw bericht op website, app en Social Media staat. Die koppeling scheelt een hoop tijd en genereert traffic naar de website.

E-mail marketing oplossing

Wij verzorgen uw nieuwsbrief, professioneel opgemaakt in uw eigen huisstijl. Duidelijke heldere communicatie.

PHP en JS ontwikkeling

Wij ontwikkelen ook handgeschreven modules voor websites en webapplicaties. Een maatoplossing.

Effective Web Development Solutions

Cross-platform en responsive web ontwikkelen 

We testen onze websites en webapplicaties op een brede range van apparaten. Op deze manier weten we zeker dat onze oplossingen op zo veel mogelijk apparaten hun doel bereiken. We testen de prestaties als gebruiker en als administrator en zorgen er voor dat uw website modern en responsive is.

25

Webshops

12

Websites hoog in Google

7

Intranet systemen

1

Facebook like

0

Ongelezen e-mails

1

Ervaren programmeurs team 

Veilige testomgeving voor je web project

We gebruiken van systemen waarbij we veilig kunnen ontwikkelen. Voor dat er een verandering op de website komt kan je voortijdig zien hoe de verandering er uit zal zien. Daarnaast ontwikkelen we websites op lokaal gefaciliteerde servers zodat alle inhoud veilig word verwerkt en versleuteld.

Effective Web Development Solutions

Vertel ons over je project

We willen je graag helpen bij het laten groeien van je online project en bedrijf.

Vertel ons je passie, je gedrevenheid en wij zullen met de zelfde inzet werken aan een online succes! We zijn graag een klankbord en gesprekspartner voor zowel starters als gerijpte bedrijven. Met onze jaren lange ervaring zijn we je graag van dienst.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

(optioneel)

Vermeld ook eventueel de tijd waarop u het beste te bereiken bent als u wenst dat wij u terug bellen.

Hou mij op de hoogte van de activiteiten van QoQ Media