Web Design Services

Online aanwezigheid meetbaar

Succesvol zijn op internet is een proces wat bijgestuurd word op basis van het analyseren van gegevens

Complete bedrijfsanalyse

Een complete analyse van uw bedrijf inclusief website en werkveld om goed te begrijpen op welke manier een campagne succesvol is. Hiernaast bepaalt deze analyse ook de huidige positie van uw bedrijf in de branche ten opzichte van concurrenten.

De bedrijfsanalyse zorgt voor inzicht in de huidige situatie, de obstakels en verbeterpunten van uw website. Daarnaast staan in het rapport aanbevelingen, begrijpelijke ontwerpadviezen en een plan om uw campagne of bedrijf het doel te laten bereiken wat vooraf gesteld is. De doelen in het marketingplan van uw bedrijf zijn zeer belangrijk omdat deze een directe verbinding hebben met omzet en winst van uw onderneming.

Effective Web Development Solutions

We werken samen met onze cliënten om de doelstellingen voor online communicatie te behalen. We gebruiken daarvoor tools die bewezen effectief zijn maar zijn ook zeker niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Creativiteit is namelijk belangrijk in het zichtbaar maken van producten, merken, diensten, bedrijven en personen in de markt. In het eindrapport staan al onze bevindingen, aanbevelingen en een stappenplan om de doelen te bereiken. 

Prestatie strategie

De informatie in ons rapport geeft een compleet en transparante kijk op de situatie en is de leidraad in de campagne.

Project optimalisatie

We plannen het project effectief en gebruiken techniek om doeltreffend campagnes uit te voeren. We zijn gespecialiseerd in effectieve projecten die commercieel interessant zijn en er voor zorgen dat zakelijke doelen en persoonlijke doelen van onze cliënten behaalt worden.

Effective Web Development Solutions

We maken gebruik van real time analyses voor websites waarbij we kunnen zien of en hoe de doelgroep word aangesproken. We analyseren de actieve data van de website en met de juiste vraagstelling kunnen we conclusies trekken waardoor hier op kan worden ingespeeld. Dit wordt meegenomen in het rapport waardoor conclusies en aanbevelingen zijn gebaseerd op aantoonbare gegevens.

21

Companies analyzed

12

Market analysis

16

Content auditing

10

Customer auditing

13

Event tracking

15

In-page analytics

Vertel ons over je project

Laat ons helpen je doelen te bereiken

Laat een professional naar je plannen kijken en krijg tips over hoe de marketing kan verbeteren en hoe het merk beter zichtbaar kan worden.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Laat ons weten welke specifieke onderdelen voor u belangrijk zijn en welke tijd voor u schikt om u te bellen.

Hou mij op de hoogte van de activiteiten van QoQ Media