Web Development Services

Zoekmachine optimalisatie en marketing

Beter gevonden worden staat gelijk aan meer bezoekers wat staat voor meer omzet, het doel is om dit kostenefficiënt te doen zodat er zo veel mogelijk winst overblijft.

In de basis gaan wij zo veel mogelijk voor organisch resultaat. Dit doen we door middel van doeltreffende duidelijke teksten, een goed zoekwoorden onderzoek, sleutelwoorden en strategische inzet van Sociale Media.

Organisch resultaat

Doelgerichte promotie of deelbare content waardoor de online zichtbaarheid verbetert en behouden blijft.

Pagina inhoud

We maken de inhoud makkelijk leesbaar voor zoekmachines. We staan klaar om uw ranking te verbeteren.

Linken

Een wezenlijk onderdeel van een goede website zijn de connecties die u heeft. Duidelijk gepositioneerde sleutelwoorden en links met partners en klanten.

Zoekmachine optimalisatie is fundamenteel voor een succesvolle website of shop. Onze SEO strategie zorgt voor een verbetering in ranking en vindbaarheid. We verzorgen een volledig SEO zoekwoorden rapport, een link rapport en index pagina informatie. Onze focus ligt bij het verbeteren van het aantal bezoekers en het verhogen van de verkoop binnen uw webwinkel.

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing. We bieden u een efficient en betaalbaar pakket aan van hoge kwaliteit. De rest laat u met een gerust hart over aan onze SEO experts, wij zorgen voor de juiste connectie met Google, Bing, Yahoo en Yandex.

83%

Organische bezoekers - toename

42%

Bounce Rate - verlaging

38%

Gemiddelde tijd op de website - verbetering

21%

Pagina's per sessie - verbetering

Zoekwoorden onderzoek / Strategie

Één van de belangrijkste onderdelen binnen SEO zijn "Key" woorden, dit zijn woorden waar veel op gezocht word door potentiële klanten. Ons SEO team doet een onderzoek naar de beste zoekwoorden die passen bij uw doelgroep en product. Dit zorgt voor een verbetering van het aantal organische bezoekers.

Activiteiten Report

We evalueren de SEO resultaten door het analyseren van de resultaten. We kijken naar hoe de SEO strategie werkt en blijven bijsturen naar het best mogelijke resultaat.

Vertel ons over je project

We willen je graag helpen bij het laten groeien van je online project en bedrijf.

Vertel ons je passie, je gedrevenheid en wij zullen met de zelfde inzet werken aan een online succes! We zijn graag een klankbord en gesprekspartner voor zowel starters als gerijpte bedrijven. Met onze jaren lange ervaring zijn we je graag van dienst.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

(optioneel)

Vermeld ook eventueel de tijd waarop u het beste te bereiken bent als u wenst dat wij u terug bellen.

Hou mij op de hoogte van de activiteiten van QoQ Media