Lammert Kamphuis

Lammert Kamphuis is freelance filosoof, schrijver en spreker. Hij staat graag voor groepen mensen om hen te prikkelen met zijn filosofische kijk op het alledaagse. Lammert is verbonden aan The School of Life en spreekt net zo makkelijk voor een groep scholieren als uitzinnig Lowlands publiek.

Op persoonlijke, ontspannen manier met een grote dosis humor gaat hij op het Werkfestival in gesprek over het thema Werkgeluk. Hij daagt het publiek uit om anders te kijken naar zichzelf en hun situatie. Dit doet Lammert door filosofische ideeën uit het verleden en heden op verfrissende wijze toe te passen. 

Lammert staat twee keer geprogrammeerd in de EM2. Vanaf 15 oktober kan je je via de Netwerkapp aanmelden voor workshops en sprekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *