De kracht van je persoonlijke presentatie

Je bent misschien geneigd om te zeggen: ‘Ja dag, ik hou me niet bezig met kleding. Het gaat toch over de kwaliteit van mijn werk? Ze nemen me maar zoals ik ben!’Toch werkt het niet altijd zo. Je hebt te maken met mensen en wij vormen ons vaak een beeld van je op basis van hoe iemand eruit ziet. Maar klopt dit beeld eigenlijk wel?

Hoe kom jij op anderen over, hoe zien mensen jou? Welke indruk wek jij nog voordat je iets gezegd of gedaan hebt?

Durf jij het aan om na te denken over je eigen optreden en persoonlijke presentatie? 

Dap-Styling leert je in deze workshop om op een andere manier te kijken naar jezelf en anderen. Je zal merken dat wanneer je uitstraling meer overeenkomt met je boodschap je vaker serieus genomen wordt en je meer zelfvertrouwen voelt tijdens sollicitatie en netwerkgesprekken.

Aanmelden voor deze workshop kan vanaf 15 oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *